Avancerad ansiktsbehandling

Hud

På Skönhetskliniken Linné har vi valt att jobba med avancerad hudvård som ger synliga resultat. Vi arbetar med det senaste inom hudvård och skräddarsyr hudbehandlingar för alla olika hudtyper. Torr eller fet, bland eller problemhy. Vare sig du drömmer om en sminkfri vardag, bli av med acneärr eller att få mer glow till helgens fest.

pHformula

pHformula erbjuder en helt ny typ av hudpeeling kallad ”skin resurfacing” som ger överlägsna fördelar gentemot den traditionella kemiska peelingen. Detta unika skin resurfacing system fokuserar på ett antal hudtillstånd: – Hyperpigmenterad hud.Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma,UV-relateradhyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton. -Acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur -Rosacea,perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. -Mogen hud. Behandlar effektivt bla solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.

Avancerad ansiktsbehandling

Microneedling Dermapen4

VAD ÄR DERMAPEN 4?

Dermapen 4 Microneedling är idag den allra mest populära behandlingen i Sverige och även här på Skönhetskliniken Linné. Det är en behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Det är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hy och solskadad hy.

Microneedling är ett genombrott som dermatologisk behandling. Behandlingen skapar temporära microkanaler i vävnadens extracellulära utrymme. Blodplättar läcker ut och identifieras av fibroblasterna. Den inflammatoriska processen som bildas skapar en intensiv aktivitet i vävnaden och naturliga tillväxt- och reparationsfaktorer frigörs. Kollagentillväxten ökar markant.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande problem/skada) med 2-8 veckors intervall. Vid bokning av kur bokas nästkommande behandling in på plats och din behandlare kommer att ge dig en rekommenderad tid mellan behandlingstillfällena.

HUR FUNGERAR DET?

Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapenbehandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin. Under behandlingen kontrollerar behandlaren enkelt behandlingsdjupet och -hastigheten. Processen blir därmed ytterst effektiv, snabbare och mindre smärtsam än andra manuella microneedling-metoder. 100% sterila instrument används.

PRX-t33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-behandling för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 

PRX-T33 är en ”snällare” behandling än en traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra.

Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. 

PRX-T33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:
Rynkor och linjer, Pigmenteringar/ solfläckar, Torr hud, Förlorad elasticitet, Melasma. Åldrad hud, Ärrbildningar, Bristningar

Hur går behandlingen till?
PRX-T33 appliceras på en väl rengjord hud. Applikationen stryks på manuellt med en speciell massageteknik och appliceras lager för lager för att nå alla hudlager. Därefter rengörs huden och en anpassad hudprodukt stryks på. Under behandlingen kan man uppleva en lätt stickande känsla som avtar successivt.

När ser jag resultat efter behandling och hur många behandlingar behövs?
Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis. Antalet behandlingar varierar beroende på vad man behandlar, men i snitt består en kur av 3-5 gånger med 1 veckas mellan rum. Resultatet varar sedan upp till 6 månader. Vi rekommenderar underhållsbehandlingar för att bibehålla resultatet.


PRX-T33 är dessutom möjlig att kombinera med en rad estetiska teknologier som bl.a. Injektionsbehandlingar, Fraktionerad Laser / Microdermabrasion, Mesoterapi, Microneedling, Plasmaljus, Trådning (Threads), PRP (Vampyrbehandling), Post-operativt


PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

PRX-T33 & Microneedling Dermapen4

KOMBO – PRX-T33 & MICRONEEDLING EN KOMBINATION SOM JOBBAR BÅDE YTLIGT OCH DJUPGÅENDE FÖR DE MEST EFFEKTIVA RESULTATEN

Få bästa resultaten med kombo-behandlingar. För ökad spänst och och elasticitet i huden har vi slagit ihop två riktigt effektiva behandlingar. PRX-T33 är en så kallad skin tightening behandling och microneedling arbetar mot ojämn hudstruktur. En kombination mellan PRX-T33 & microneedling jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen.