Vår story

Vi på Skönhetskliniken Linné fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, med personligt bemötande, exklusivitet, och naturliga resultat. Detta gör att vi har många återkommande klienter med stor tillit för oss. I en ljus, trygg och avkopplande miljö vill vi att du som kommer till oss ska känna dig lugn och väl omhändertagen.

Med ett unikt sinne för naturlig skönhet, gott omdöme och ansvarskänsla, lyssnar vi på dig, dina behov och önskemål. När du går från oss ska känslan vara lycka och upplyft med ett naturligt resultat. Vi bryr oss om dig.

Vi specialiserar oss inom injektioner i form av Fillers och icke-kirurgiska ansiktslyft, PRP, Botox, Profhilo, Sunekos, Hyalase och Skinbooster. Med år av erfarenhet och klienter med stort förtroende för oss har vi gjort medicinsk estetik till en bekväm upplevelse.  Att ständigt hålla oss uppdaterade genom kurser och fortbildningar är en viktig del i vårt arbete. Vi har sedan starten av vår karriär med estetiska behandlingar, botox och fillers gått vidareutbildningar.

Vi skräddarsyr varje behandlingsplan efter dina proportioner och önskemål. På det sättet kan vi återskapa förlorad volym eller finna lösningar på individuella komplex.

Varmt välkommen till Skönhetskliniken Linné