PRP VÄXJÖ

PRP är en förkortning av Platelet Rich Plasma, blodplättrik plasma. PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr.

Vi utvinner din plasma från ett blodprov och injicerar därefter plasman i önskat område. PRP använder den läkande kraften i din egen kropp till att naturligt förbättra hudens struktur och framtoning. 

Vi använder dina egna unika tillväxtfaktorer i blodet och deras läkande egenskaper. PRP stimulerar nybildning av kollagen samt ökar blodtillförseln till det behandlade området. Det leder till att huden får en ungdomlig spänst och lyster, samt bättre struktur med utjämning av rynkor och ojämnheter tex akneärr. 

PRP ger en förnyande effekt av hårsäcken, ökar blodtillförseln och förbättrar hårsäckens celltillväxt vilket resulterar i starkare, tätare och finare hår. För patienter som genomgått en hårtransplantation hjälper PRP hårsäckarna att återhämta och påskynda hårväxt.

Vi erbjuder behandlingar av PRP i Växjö  med omnejd.