Linn Tadaris

Ägarinna & Sjuksköterska

Linn Tadaris är legitimerad sjuksköterska och grundare till Skönhetskliniken Linné AB. Skönhetskliniken Linné erbjuder tjänster inom en rad olika medicinskt estetiska behandlingar bland annat injektionsbehandlingar, i dagligt tal Fillers och Botox i Växjö med omnejd. 

Skönhetskliniken Linné  står för trygghet, service och kvalitet och arbetar efter målsättningen att erbjuda skönhet, precis som du vill ha den. Vi satsar på noggrannhet, renlighet och hög service.

Trygghet och kvalitet är centrala begrepp hos oss för att du som kund ska känna att du är i goda händer. Självklart har vi patient och behandlingsskadeförsäkring. Kontakta oss vid intresse eller för att veta mer.

Lovisa Gyllenhammar

Auk. Hudterapeut

Lovisa är klinikens auktoriserade Hudterapeut. Lovisa utbildade sig på Gilda skolan i Göteborg och tog sin examen 2020. Hon utför behandlingar som ansiktsbehandlingar, Dermapen, men även klassisk massage och fransar&bryn.

KAROLINA MATSOTSKA

NAGELTEKNOLOG

Utbildad via Slava Studio Beauty School i Ukraina, 2018. Utbildningen är både teoretisk och  praktisk nagelskola. Karolina har drivit sin enskilda firma @vxonails i snart 1 år. Med många återkommande kunder och en ständigt fullbokad kalender har hon skapat ett förtroende hos sina kunder. I dagsläget bokar ni tid via @vxonails på instagram.