Laser

Det världsledande lasersystems-företaget DEKA har lyckats skapa en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin. Motus AY Alexandrite lasern har utvecklats speciellt för hårborttagning och Nd: YAG lasern för behandling av vaskulära lesioner.

Alexandrite lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri – med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Det många uppskattar med Alexandrite lasern och Moveo teknologin är laserns förmåga att behandla allt; från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt! Med Motus AY Alexandritlaser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.

Med Movôe tekniken får man bort hår smärtfritt och skonsamt, men samtidigt effektivt. Med denna tiden blir läkeprosesen minimal efteråt. 

Permanent hårborttagnin

Äntligen kan du bli fri från oönskad hårväxt, både snabbt, effektivt och smärtfritt. Med Motus AY med alexandrit laser försvinner håret för gott, både i ansiktet och på kroppen!

Kärlreducering

Med Motus Ay kan vi reducera/ta bort kärl. Detta görs genom att använda Nd:YAG laser då denna lasertyp riktar in sig på hemoglobin (blod) och vatten.

Pigmentreducering

Reducera/ta bort pigment genom att använda Alexandrit laser värmer upp melaninet som sönderfaller för att sedan tas upp av kroppen eller flagna bort på hudytan.

Hudföryngring

Behandling för reducering av fina linjer & jämnare hudton.

Nagelsvamp behandling

Nagelsvamp behandling med lasermaskiner är en relativt ny metod som används för att behandla nagelsvamp.

MOTUS AX/AY Alexandrit/Nd:YAG laser
Vilken laser är bäst för hårborttagning?